Nieuws

Leerlingen Kennemer Praktijkschool verzorgen kerstdiner

06-12-2016

Leerlingen van de Kennemer praktijkschool willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een gezellig samenzijn tijdens de feestdagen. Daarom steken zij op 21  december 2016 de handen uit de mouwen om een heerlijk kerstdiner aan zestig deelnemers en vrijwilligers van Humanitas IJmond te serveren.

Voor het driegangendiner wordt de aula van de Kennemer Praktijkschool geheel in kerstsfeer gestoken, waarbij de kerstboom opgetuigd is. Voor het kerstdiner kunnen de leerlingen van de Kennemer praktijkschool gebruikmaken van kerstdinerpakketten van Jumbo Supermarkten.

“In onze ogen verdient iedereen met Kerst een feestelijke maaltijd en, nog veel belangrijker, een moment van samenzijn. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend, omdat sommige mensen weinig te besteden hebben of in een sociaal isolement verkeren,” vertelt Ineke Jansen-Karsten , voorzitter van Humanitas. “We zijn dan ook heel blij met de donatie van Jumbo, en de enthousiaste aanpak van de Kennemer Praktijkschool, zodat wij een gezellig én heerlijk driegangendiner kunnen organiseren. Wij zijn blij met de prettige samenwerking in hopen dat deze in toekomst ook zo succesvol zal blijven…”

De leerlingen gaan vol enthousiasme aan de slag met de ingrediënten. Er is voor ieder wat wils: van soep en brood vooraf, vlees, vis of vegetarisch als hoofdgerecht en een feestelijke chocoladepudding toe. We duiken de keuken in om er op 21 december een geslaagde avond van te maken.” 

Leerlingen Kennemer Praktijkschool verzorgen kerstdiner


Terug naar nieuwsoverzicht

Vacatures

Jaarmagazine 2016

Fotogalerij

SVOK Academie